flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Лугинському районному суді Житомирської області відбулась робоча зустріч з начальником Лугинського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» Житомирської області.

03 листопада 2020, 16:24

           03 листопада 2020 року начальником Лугинського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області майором внутрішньої служби Ярославою Омельчук було проведено робочу зустріч з головою Лугинського районного суду Житомирської області Свинченко Галиною Дмитрівною та виконуючою обов’язки керівника апарату суду Прогожук Тетяною Миколаївною.

          На робочій зустрічі були обговорені особливості притягнення до адміністративної відповідальності порушників за ст.183-2 КУпАП, звернуто увагу на норми Інструкції з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення посадовими особами уповноважених органів з питань пробації, затвердженої МЮУ 17.08.2018 року за №2702/5. Також було розглянуте питання щодо запитів Лугинського районного сектору відносно продовження термінів виконання ухвали про підготовку досудових доповідей, строк яких менше 10 днів, зокрема про надання відповідей Лугинським районним судом Житомирської області щодо надання додаткового терміну.

          Результатом проведеної зустрічі стало обговорення алгоритму дій співпраці між органом пробації та Лугинським районним судом Житомирської області у майбутньому.

 

 

Прессекретар суду